Tijdens de Profronde van Almelo op vrijdag 28 augustus is Preston Palace één van de grote sponsoren en zorgen zij voor een zeer aansprekend randprogramma. In de aanloop naar de avond zal er een recamekaravaan vanaf 14.00 uur door de wijken van Almelo rijden.
Het zal niemand kunnen ontgaan dat het PrestonPalace Rallyteam haar BMW 325i E30 rallyauto dan ook gaat inzetten en mee laat rijden.
Ook ’s avonds, op het parcours in het hartje centrum van Almelo, zal de auto van dichtbij te bewonderen zijn en is dus een perfecte mogelijkheid voor het maken van een foto.
U hebt dus ruim de mogelijkheid om de rally auto van het PrestonPalace Rallyteam in al haar kracht en schoonheid bewonderen.

Het PrestonPalace Rallyteam draait mee in de nationale BMW 325i Challenge. Door de goede prestaties van dit jaar in de rally’s staat het team daar nu op een verdienstelijke 3e plaats algemeen.
Daarnaast bent u meer dan welkom tijdens de Hellendoorn Rally op 18 en 19 september 2015 om de BMW op volle snelheid aan het werk te zien.
De Profronde van Almelo en het PrestonPalace Rallyteam vormen op deze manier een perfecte match.
Voor meer informatie en actuele gebeurtenissen verwijzen wij u graag naar de facebookpagina van het PrestonPalace Rallyteam.
Wilt u meer weten om als sponsor te kunnen bijdragen aan het succes voor volgend seizoen, aarzel niet en neem contact op met het PrestonPalace Rallyteam.

26082015

Foto: Pieter Stokvis fotografie