Na een zeer succesvol seizoen 2015, waarin het team een derde plaats in de algemene rangschikking wist te veroveren, staat de equipe zaterdag 27 februari 2016 aan de start  in Zandvoort voor de Circuit Short Rally. Dit is de openingsrally van het seizoen 2016 maar telt niet mee voor de 325i Challenge.

Niet voor niets hebben Dirk de Boer en Fred Roelfsema deze short rally uitgekozen om de auto te testen. De wedstrijd staat bekend als een compacte rally, die verreden wordt in en om het circuit van Zandvoort. Dat biedt mogelijkheden om de BMW van het team te kunnen testen en af te kunnen stellen in echte wedstrijdkilometers. De BMW 325i van het PrestonPalace Rallyteam is in het najaar helemaal uit elkaar gehaald en in de loop van deze maanden weer opgebouwd volgens de nieuwe specificaties van de FIA en het reglement van de BMW 325i Challenge. De monteurs hebben hard gewerkt en de BMW weer in top conditie gebracht. De eerste wedstrijd kilometers zijn dus cruciaal om te kijken of alles klopt en afgestemd is op elkaar. Dirk en Fred geven aan hun eigen wedstrijd te gaan rijden om het seizoen succesvol te kunnen vervolgen.

Er ligt een mooie BMW 325i Challenge in het verschiet in 2016. Daar wil het team zich op focussen om te kijken of het succes van 2015 kan worden geëvenaard dan wel verbetert. De herkenbare BMW van het PrestonPalace Rallyteam zal dan weer voor vele toeschouwers een genot zijn om naar te kijken. Want het motto blijft: hoe dwarser hoe meer plezier! U bent van harte welkom bij de Circuit Short Rally te Zandvoort. We hebben een professionele plek in de pitbox waar gasten kunnen worden ontvangen. Tevens is er dit jaar een leuk aandenken van het team te koop, dat de ware rallykunst vertegenwoordigt en het team financieel steunt. Wilt u meer weten en of het team volgen?

Zie ook www.facebook.com/PrestonPalace-Rallyteam