Sponsornieuws

Met veel plezier kunnen wij bekend maken dat Preston Palace de samenwerking met ons team een jaar heeft verlengt en dat wij weer met trots de naam PrestonPalace Rallyteam mogen dragen tijdens het seizoen 2015. Wellicht zullen jullie ons, tijdens het verkennen van de klassementsproeven, ook weer zien in de zeer opvallende Volvo van Preston Palace, waarmee zij de Garbagerun 2014 hebben gereden.
Maar dat is niet de enige sponsor die trouw blijft aan de samenwerking met het PrestonPalace Rallyteam: Adwise Internetmarketing uit Almelo gaat zich ook weer een seizoen aan ons team verbinden.
Beide sponsoren hartelijke dank, want mede door jullie ondersteuning kunnen wij onze hobby voortzetten!

Rallykalender 2015

Dinsdagavond 3 februari zijn Dirk en Egbert naar de deelnemersbijeenkomst van de BMW 325i Challenge bij Veenhuizen Koeltechniek in Voorthuizen geweest. Nadat enkele nieuwe deelnemers voorgesteld waren, werden er zaken rondom de technische specificaties en enkele andere veranderingen besproken.
Eén van de nieuwe afspraken is, dat de 325i Challenge dit jaar gaat werken met en een zgn. “Super Special Stage” oftewel een klassementsproef waar, voor de eerste drie snelste equipes, bonuspunten te winnen zijn. De eerste krijgt 3 punten, de tweede krijgt 2 punten en de derde krijgt 1 punt.
Deze SSS zal de laatste klassementsproef van de rally zijn, mits het geen zgn. rondkoers is. Is dit wel het geval, dan wordt de laatste “normale” klassementsproef aangemerkt als SSS.

Tevens werd er tijdens de bijeenkomst bepaald, welke rally’s de 325i Challenge zou gaan rijden in het seizoen 2015. Vooraf was door de organisatie aangegeven dat er drie rally’s zijn waar onze deelname vereist is uit het oogpunt van het feit dat de 325i Challenge door dezelfde bedrijven gesponsord worden als de organisatie van de rally’s. Dit zijn de Autosoft Vechtdal Rally Hardenberg, de Unica-Schutte Hellendoornrally en de Autosoft Euregio Rally Hengelo. Uit de overige vijf rally’s, die de organisatie van de 325i Challenge had voorgesteld, moesten er nog drie gekozen worden om tot een aantal van zes rally’s te komen. Van die zes wedstrijden tellen er vijf mee voor het klassement.
Hieronder de volledige rallykalender:

Zaterdag 18 april Rally van Putten
Vrijdag 1 mei / Zaterdag 2 mei Sulingerland Rally Duitsland
Vrijdag 29 mei / Zaterdag 30 mei ELE Rally Helmond
Zaterdag 20 juni Autosoft Vechtdal Rally Hardenberg
Vrijdag 18 september / Zaterdag 19 september Unica-Schutte Hellendoornrally
Zondag 1 november Autosoft Euregio Rally Hengelo

Graag tot ziens langs de rallypaden bij de meest “dwarse” rally-actie!!